2.09.2009

Sarimsakli Kozlenmis Kirmizi Biber



2-3 adet kirmizi biber

Sos:
2 - 3 dis sarimsak, tuz ile dovulmus (ben koymadim sahura oldugu için)
1 yk limon
4 yk sizma zeytinyag

Biberlerin sap kismini kesin, cekirdeklerini cikartin ve ortadan ikiye bolun. Dis kismi uste gelecek sekilde firin tepsisine dizin. Firini izgaraya getirip isitin. Tepsiyi ustten 2. rafa yerlestirip 15 dakika kadar pisirin. Kozlenmis biberleri buyuk parcalar halinde kesin ve servis tabagina yerlestirin. karisitirdiginiz sos malzemelerini uzerine dokun. Kucuk dogranmis maydanoz serpin.

Her turlu balik, et veya tavuk yaninda ikram edin.



Yorum Gönder

Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search